Sjekk hva motparten mener

«Motparten har en annerledes vinkling enn de andre nyhetsmediene.«

Der andre medier gjerne ser ovenfra og ned gjør Motparten.no det motsatt. For oss er det DU som er viktigst, og da må amerikanske presidenter og pandemier pent finne seg i å stille seg i kø.

Motparten leverer lærerike og interessante artikler med stoff som inspirerer til ytterligere dypdykk i materien. Hold deg oppdatert på spennende ny teknologi, ny viten, nye holdninger og strømninger, – som lar deg åpne øynene for at det finnes mer mellom himmel og jord, men også mye som er trygt forankret i vitenskap og forskning.

Det sier mye om folks holdninger at domenet motparten.no fortsatt var ledig da en representant for motparten registrerte det i 2021.

Folk har hamstret domenenavn for videresalg siden internet ble oppfunnet. Derfor har mange seriøse grundere har fått den irriterende beskjeden at domenet er opptatt selv om det ikke er i bruk.

Men å tenke på MOTPARTEN var det ingen som gjorde.

Jobb for motparten

Kunne du tenke deg å jobbe for motparten? Da kan du sende en e-post med litt informasjon om deg selv til post@motparten.no

Siste poster

Koronapass

MED KORONAPASS ERSTATTER REGJERINGA FRIHET MED TVANG OG LIKHET MED ULIKHET  Med innføring av koronapass blir det i realiteten innført vaksinetvang i Norge. Dette bryter med Nürnbergkodene, som nettopp var utviklet som et kraftig svar på og forsvar mot de forbrytelsene legemiddelindustrien og staten i nazi-Tyskland gjorde seg skyldige i. Av Pål Steigan  sjefredaktør i steigan.no. Det anbefalesFortsett å lese «Koronapass»

Jesper Enerstvedt på engelsk

Revers Forlag har inngått avtale med Fair Forlag om å oversette tre av forfatteren Jesper Enerstvedts bøker til Engelsk. Foto: Revers Forlag Jesper Siegfried Enerstvedt (født 6. juni 1967 i Tromsø) er en norsk forfatter. Utdannet ved journalisthøyskolen i Oslo. Forfatterens egen hjemmeside finner du her. CIAs dristigste operasjon noensinne, – operasjon «Paper». Les merFortsett å lese «Jesper Enerstvedt på engelsk»

Jordbruk – Vann

Saltvannsdrivhus vekker oppsikt Når saltvannet fordamper bruker anlegget saltlaken som kjølevæske fordi den har lavere koke og frysepunkt enn vann. Nå høster programmet internasjonal anerkjennelse. Saltvann er en underbrukt ressurs, og hvis man kan å benytte den i landbruket har man komemt et stort stykke på vei for å kunne brødfø jordens befolkning selv medFortsett å lese «Jordbruk – Vann»

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.

Følg motparten:

Det lønner seg å vite hva motparten driver med. Få nyhetene rett i innboksen. Skriv inn e-post adressen nedenfor for å registrere deg.

%d bloggere liker dette: