Sjekk hva motparten mener

«Motparten har en annerledes vinkling enn de andre nyhetsmediene.«

Der andre medier gjerne ser ovenfra og ned gjør Motparten.no det motsatt. For oss er det DU som er viktigst, og da må amerikanske presidenter og pandemier pent finne seg i å stille seg i kø.

Motparten leverer lærerike og interessante artikler med stoff som inspirerer til ytterligere dypdykk i materien. Hold deg oppdatert på spennende ny teknologi, ny viten, nye holdninger og strømninger, – som lar deg åpne øynene for at det finnes mer mellom himmel og jord, men også mye som er trygt forankret i vitenskap og forskning.

Det sier mye om folks holdninger at domenet motparten.no fortsatt var ledig da en representant for motparten registrerte det i 2021.

Folk har hamstret domenenavn for videresalg siden internet ble oppfunnet. Derfor har mange seriøse grundere har fått den irriterende beskjeden at domenet er opptatt selv om det ikke er i bruk.

Men å tenke på MOTPARTEN var det ingen som gjorde.

Jobb for motparten

Kunne du tenke deg å jobbe for motparten? Da kan du sende en e-post med litt informasjon om deg selv til post@motparten.no

Siste poster

ACER – ULOVLIG DUMT?

I vannkraftlandet Norge har strøm alltid vært en av grunnpilarene i velferdssamfunnet. En menneskerett på linje med utdanning, mat og tak over hodet. Mange spør seg nå om det er utro tjenere i statsforvaltningen som har skyld i elendigheten? Motparten begynner å røre på seg. Norge selger gass tilsvarende 1260 TWh strøm uten at norskeFortsett å lese «ACER – ULOVLIG DUMT?»

MOTPARTEN TROR IKKE:

Dagbladet skriver at RUSSLAND JUBLER. Det er bare tull. Motparten.no har gått gjennom nettutgavene til de største mediene i Russland. Motparten har sett på ulike medier som pro-Putin publikasjoner som Rossiyskaya Gazeta(Российская газета) regjerings-lojale aviser som Izvestia(Известия) – til sentrums-aviser som Nezavisimaya Gazeta.(Независимая газета) Ingen av dem jubler for Normann. Motparten så også på nasjonalist-aviserFortsett å lese «MOTPARTEN TROR IKKE:»

Ikke Nor(d)mann likevel?

I Norge får ikke Mathias Normann lenger spille på landslaget fordi han har takket ja til å spille for Dinamo Moskva. Som sultne ulver trekker mediene ensidig frem folk som henger ut Normann. Det er ikke rom for noen med motforestillinger. Alle som var for demokrati og anti-rasisme mente det var ekstra viktig og riktigFortsett å lese «Ikke Nor(d)mann likevel?»

Koronapass

MED KORONAPASS ERSTATTER REGJERINGA FRIHET MED TVANG OG LIKHET MED ULIKHET  Med innføring av koronapass blir det i realiteten innført vaksinetvang i Norge. Dette bryter med Nürnbergkodene, som nettopp var utviklet som et kraftig svar på og forsvar mot de forbrytelsene legemiddelindustrien og staten i nazi-Tyskland gjorde seg skyldige i. Av Pål Steigan  sjefredaktør i steigan.no. Det anbefalesFortsett å lese «Koronapass»

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.

Følg motparten:

Det lønner seg å vite hva motparten driver med. Få nyhetene rett i innboksen. Skriv inn e-post adressen nedenfor for å registrere deg.

%d bloggere liker dette: