Ikke Nor(d)mann likevel?

Mathias Normann har russisk kjæreste som hjelper ham med treningen.


I Norge får ikke Mathias Normann lenger spille på landslaget fordi han har takket ja til å spille for Dinamo Moskva. Som sultne ulver trekker mediene ensidig frem folk som henger ut Normann. Det er ikke rom for noen med motforestillinger.

Alle som var for demokrati og anti-rasisme mente det var ekstra viktig og riktig at den fargede amerikanske friidrettsutøveren James Cleveland «Jesse» Owens deltok i OL i Berlin i 1936. Fordi Hitler var slem. Hitler angrep andre land og kulturer. Akkurat som Putin, som ikke liker homoseksuelle. Jesse tok fire gullmedaljer og ble lekenes store stjerne.


Under den kalde krigen da Sovjetunionen var slemme ble russerne kritisert for ikke å slippe noen ut. I dag når Putin er slem snakker vesten om å stenge dørene for vanlige folk som vil ut. Folk skal ikke få komme inn.


Under den kalde krigen sloss vesten for å få russiske idrettsutøvere til å hoppe av. I dag nekter man de samme idrettsutøverne å hoppe på. Vesten forsøker å isolere og lukke Russland.

Mathias Normann bodde i Russland før konflikten i Ukraina startet. Han har russisk kjæreste. Han har slitt for å lære seg språket. Det er mobbing når mediene blir talerør for folk som vil utestenge Normann fra landslaget på livstid. Det er kleint å se på at det bare er folk fra den ene siden som får uttale seg. Nå må nordmenn stå opp og forsvare seg. Folk må ikke finne seg i at en ung norsk idrettsutøver blir mobbet på denne måten.

Stor skam.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: