Verdens eldste Youtuber

Gamer grandma

I følge rekordboken er nitti år gamle Hamako Mori verdens eldste spill-reporter. Den gamle damen går under navnet Gamer Grandma.

Faksimile: Bangkok Post

Gamer Grandma er en av verdens beste og kuleste e-sports-spiller. Guinness book of records har kåret henne til verdens eldste YouTuber fordi hun er født i 1930.

Filmer seg selv

Nærmere bestemt hva Mori Hamako driver med er litt vanskelig å forklare for de som ikke kjenner til moderne spill. Men de fleste har hørt om både paystation og Youtube.

Mori Hamako filmer seg selv mens hun knuser konkurrentene i Playstation spill, og deretter sender hun det på YouTube. Noen ganger live og andre ganger i opptak.

Liker ikke barn

Mori Hamako begynte å spille for førti år siden. Man kan trygt si at hun har lang erfaring med videospill. Hun kan alt om spill og YouTube kanalen hennes har en jvart million abonnenter. Og det er ikke av medlidenhet folk føler henne.

Kanskje er det noe for deg? Uansett er det verdt å se talen hun holder på hennes egen YouTube kanal, der hun takker alle sine følgere, fans, og abonnenter for støtten. 

I hvert eneste intervju Hamako gir forklarer hun at hun aldri har angret et sekund på den noe spesielle karrieren. Tvert imot nyter hun tiden. Det eneste som irriterer henne er brysomme unger som vil spille.

Barn ingen adgang

Ingen drittunger får røre Hamako’s Playstation, eller nærme seg datamaskinen hennes. enten hun spiller Grand Theft Auto, eller et annet spill foretrekker hun å gjøre det i fred.

Hver gang det kommer et forbud for barn er Mori helt enig, og hun synes det er synd at folk ikke passer bedre på aldersgrensene som står på spillene.

Som youtuber gjør hun langt mer enn å filme seg selv når hun vinner. Hun pakker også opp hardware som hun setter karakterer på, og hun anmelder spills kvalitet på et generelt grunnlag. Selvsagt er Call of Duty og Dauntless blant favoritt spillene hennes.

Gamle dager

Hamako husker godt sin første spillkonsoll. Det var en Cassette Vision. I skuffer og skap hjemme hos Hamako ligger alle de gamle konsollene pent pakket inn. Med litt dyktighet kan kanskje noen smarte museumskuratorer sørge for at samlingen får evig liv og blir til glede for alle.

Siste poster

ACER – ULOVLIG DUMT?

I vannkraftlandet Norge har strøm alltid vært en av grunnpilarene i velferdssamfunnet. En menneskerett på linje med utdanning, mat og tak over hodet. Mange spør seg nå om det er utro tjenere i statsforvaltningen som har skyld i elendigheten? Motparten begynner å røre på seg. Norge selger gass tilsvarende 1260 TWh strøm uten at norskeFortsett å lese «ACER – ULOVLIG DUMT?»

MOTPARTEN TROR IKKE:

Dagbladet skriver at RUSSLAND JUBLER. Det er bare tull. Motparten.no har gått gjennom nettutgavene til de største mediene i Russland. Motparten har sett på ulike medier som pro-Putin publikasjoner som Rossiyskaya Gazeta(Российская газета) regjerings-lojale aviser som Izvestia(Известия) – til sentrums-aviser som Nezavisimaya Gazeta.(Независимая газета) Ingen av dem jubler for Normann. Motparten så også på nasjonalist-aviserFortsett å lese «MOTPARTEN TROR IKKE:»

Ikke Nor(d)mann likevel?

I Norge får ikke Mathias Normann lenger spille på landslaget fordi han har takket ja til å spille for Dinamo Moskva. Som sultne ulver trekker mediene ensidig frem folk som henger ut Normann. Det er ikke rom for noen med motforestillinger. Alle som var for demokrati og anti-rasisme mente det var ekstra viktig og riktigFortsett å lese «Ikke Nor(d)mann likevel?»

Koronapass

MED KORONAPASS ERSTATTER REGJERINGA FRIHET MED TVANG OG LIKHET MED ULIKHET  Med innføring av koronapass blir det i realiteten innført vaksinetvang i Norge. Dette bryter med Nürnbergkodene, som nettopp var utviklet som et kraftig svar på og forsvar mot de forbrytelsene legemiddelindustrien og staten i nazi-Tyskland gjorde seg skyldige i. Av Pål Steigan  sjefredaktør i steigan.no. Det anbefalesFortsett å lese «Koronapass»

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: