Hus og hjem

Garasjeport øker husprisen

Alle vet at nytt bad og kjøkken driver salgsprisen opp når du skal selge huset, men det er andre detaljer som kan få kjøperne til å sette fart på budrunden. 
Garasjeport, Dør, Overhead Dør, Garasjedører, Garasje

Foto: Pixabay

Har du fortsatt budsjett igjen etter å ha gjort huset i stand til salg, er det en del morsomme teknologiske ting du kan gjøre for å gi kjøperne en liten aha-opplevelse om hvilke muligheter som byr seg.

Lite brukt

Få eller ingen eiendomsmeglere anbefaler eller snakker om teknologi for å drive opp husprisen. Årsakene er mange og gode. Den viktigste er selvsagt at de fleste slike løsninger bare er for å tjene eieren og eierens behov, og at nesten all teknologi er av en slik karakter at eieren kan ta det med seg til sitt nye hjem.

Likevel er det med dagens teknologi noen faste installasjoner som kan imponere kjøperen og som dessuten har karakter av å være en varig verdi. 

Robust og tidløs 

Selvsagt vil en automatisk garasjeport imponere de fleste. Slike porter kan holde i årevis, og er ikke en teknologi som blir avlegs så fort. Den er heller ikke synlig med det blotte øyet, og eieren tar den aldri med seg til et nytt hjem.

Også sentral klimakontroll har slike egenskaper. De sitter fast i huset, og dersom de er av god kvalitet med termostater kan de imponere kjøperen. Fernkontroll til belysning er også en pluss faktor, hvis den er gjennomført i alle rom.

Helhetsvurdering

Et fancy kjøleskap vil nesten aldri imponere, selv ikke iom det har internet og touch scree, isbitmaskin og drikkevannssystem. Det er bare faste solide elektroniske installasjoner som har betydning.

Derfor kan for eksempel en sikkerhetslås med fingeravtrykk være en god ide, vel og merke hvis den kommer fra en kjent produsent og er lagerført fra butikken.

Det er likevel ikke til å komme fra at slike ting ikke er de viktigste når du selger huset, men som en liten sjokk-faktor kan det faktisk hjelpe, for mange bekker små blir som kjent en stor å.

Fingeravtrykk, Sensor, Tilgang Med Fingeravtrykk

Foto: Pixabay

Tommelfinger regler

Listen over teknologi som eventuelt kan drive prisen på huset ditt opp er relativt kort og enkel. Stor mer enn dette er det per i dag ikke mulig å få til.

  • Låser
  • Garasjeport
  • Alarm
  • Persienner
  • Belysning
  • Klimakontroll

Summa summarum er det bare ting som sitter dønn fast i huset ditt som kan hjelpe deg med hussalget. Om de har fancy høyttalere eller andre ting i veggene vil det aldri føre til annet enn irritasjon for en eventuell kjøper.

Ikke tenk på deg selv

Hva du selv liker er aldri viktig for en kjøper. Derfor må du kynisk tenke på saker som har en opplagt objektiv verdi for alle, slik som garasjeport og klimaanlegg. Stikkordet er også å holde alt mest mulig nøytralt slik at huskjøperen selv kan velge sin stil etter å ha kjøpt huset.

Dagens Næringsliv har mange gode tips på hvordan man på denne måten kan drive opp prisen med flere hundre tusen kroner. De skriver også om andre originale ikke-teknologiske ting som å lage ny veranda eller et ildsted som kan imponere kjøperen,.».

Siste poster

ACER – ULOVLIG DUMT?

I vannkraftlandet Norge har strøm alltid vært en av grunnpilarene i velferdssamfunnet. En menneskerett på linje med utdanning, mat og tak over hodet. Mange spør seg nå om det er utro tjenere i statsforvaltningen som har skyld i elendigheten? Motparten begynner å røre på seg. Norge selger gass tilsvarende 1260 TWh strøm uten at norskeFortsett å lese «ACER – ULOVLIG DUMT?»

MOTPARTEN TROR IKKE:

Dagbladet skriver at RUSSLAND JUBLER. Det er bare tull. Motparten.no har gått gjennom nettutgavene til de største mediene i Russland. Motparten har sett på ulike medier som pro-Putin publikasjoner som Rossiyskaya Gazeta(Российская газета) regjerings-lojale aviser som Izvestia(Известия) – til sentrums-aviser som Nezavisimaya Gazeta.(Независимая газета) Ingen av dem jubler for Normann. Motparten så også på nasjonalist-aviserFortsett å lese «MOTPARTEN TROR IKKE:»

Ikke Nor(d)mann likevel?

I Norge får ikke Mathias Normann lenger spille på landslaget fordi han har takket ja til å spille for Dinamo Moskva. Som sultne ulver trekker mediene ensidig frem folk som henger ut Normann. Det er ikke rom for noen med motforestillinger. Alle som var for demokrati og anti-rasisme mente det var ekstra viktig og riktigFortsett å lese «Ikke Nor(d)mann likevel?»

Koronapass

MED KORONAPASS ERSTATTER REGJERINGA FRIHET MED TVANG OG LIKHET MED ULIKHET  Med innføring av koronapass blir det i realiteten innført vaksinetvang i Norge. Dette bryter med Nürnbergkodene, som nettopp var utviklet som et kraftig svar på og forsvar mot de forbrytelsene legemiddelindustrien og staten i nazi-Tyskland gjorde seg skyldige i. Av Pål Steigan  sjefredaktør i steigan.no. Det anbefalesFortsett å lese «Koronapass»

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: