Reise – skumle virtuelle steder

Bli med inn i GHETTOEN

Lei av virtuelle museer og postkort-natur? Ta deg heller en tur inn i en virtuell slum der du kan støte på både mennesker, dyr og produkter i alle regnbuens farger.
Marrakech, Marketplace, Marokko, Bazaar, Kultur

Foto: Pixabay

Virtuelle ferier er i skuddet som aldri før. Ikke så rart, – for de er helt gratis, og kvaliteten på filmene og bildene er mye bedre enn før. Mange mennesker har allerede besøkt postkort-steder som Eiffeltårnet og Keops pyramiden, men få tråkker rett inn i skumle bakgater og områder med sex trafikk.

Kjærlighet, Prostitusjon, Bar, Nattklubb, Pilen, X

Foto: Pixabay

Nakne jenter

Det går nesten ikke an å tenke seg en virtuell ferie i Asia uten å besøke Bangkok og Soi Cowboy med alle de nakne jentene i morsomme uniformer. Sammenlignet med Hanoi i Vietnam er forskjellen eksplosiv. Det er ikke så mange nakne jenter å se i Shanghai heller, men i Tokyo lar det seg gjøre å hoste opp en og annen Geisha som bokstavelig talt legger hånd på deg.

Skumle storbyer

Bakgatene i Paris kan være skumle om man er ute en sen tåkete natt. Det er ikke helt trygt i Barcelona heller. Mang en turist har blitt utsatt for smarte lommetyver i Roma, også, selv om byen i likhet med de andre har en mengde vakker arkitektur å se på mens man går.

Gjør man et hopp over middelhavet til Afrika og Egypt kan man oppsøke spenning i Kairo, og hvis man ikke har fått nok av masete og innpåslitne arabiske selgere så kan man ta turen til Marokko og Marrakech der det er trengsel og stress i massevis inne i den lukkede medinaen. Det er også et hav av krydder, mat, tepper, krukker og lamper proppfulle av magiske ånder og ting Aladdin ville jublet for. Det er langt mer sivilisert i den sør afrikanske byen Cape Town.

Narkotika, Kokain, Brukeren, Avhengighet, Narkotiske

Foto: Pixabay

Kokain

Drar du over Atlanterhavet til Rio de Janeiro i Brasil bør du holde godt på både sekken og lommeboka. Har du fortsatt penger igjen kan du se om du overlever noen timer i Bogota i Colombia. Etter å ha besøkt kokainets hjemland blir en fredelig tur i Buenos Aires bare barnemat.

Sør-Amerika er fullt av spennende storbyer. Hovedstaden i Peru heter Lima og er noe helt annet enn gatene i Oslo. Det er også fint i Mexico City selv om ran på åpen gate forekommer ofte, og det er ikke rent skjeldent at folk blir skutt i samme slengen.

I New York går det fint an å havne i trøbbel hvis du trasker inn på feil område i bydelen Harlem, men stort sett er Manhatten et ganske fredelig sted.

Det verste du kan gjøre i Las Vegas er å gå inn et sted, for der blir du fort loppet for pengene. Da er det bedre å se seg om litt utendør. Det er det også i Toronto, selv om man må ta på seg litt varmere klær.

God tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: