Overtro:

Dyr kan se spøkelser

Hvis det plutselig dukker opp en kald sone i stuen og katten din freser er det mest sannsynlig et spøkelse, – eller bare dårlig isolering.  
Stearinlys, Levende Lys, Seremoni, Okkult, Skummel

Foto: Pixabay

Det er fort gjort å skylde på spøkelser og det overnaturlige når det skjer saker og ting i huset som vi ikke umiddelbart kan forklare. I følge psykologer vil menneskehjernen alltid lete etter et svar i kaoset. Problemene oppstår når man ikke finner slike svar, og det er da man gjerne lar fantasien løpe litt løpsk.

Gjenferd eller spøkelse?

Mange forskere peker på at de som tror på det overnaturlige gjerne har svakere kognitiv hemming, enn andre. På godt norsk vil de si at de ikke klarer å kontrollere følelsene sine. Slike mennesker ser gjerne skjulte ansikter i bilder og alle mulige rare ting som bare eksisterer i deres egen fantasi.

Mange vitenskapsmenn og kvinner sier at spøkelser ikke eksisterer fordi man ikke kan bevise det, men det gjør de troende enda mer sikre in sin sak. Fordi forskerne innrømmer at de ikke kan bevise at spøkelsene eksisterer, er det mest sannsynlig at de gjør det, og at de selv har ikke bare ett, men sannsynligvis flere gjenferd i huset.

Årsaken til at nesten alle som tror på spøkelser snakker om kalde flekker i huset er innlysende. Spøkelsene trenger energi når de skal vise seg frem for deg, og denne energien tar de fra rommet ditt, og da etterlater det seg naturlig nok en kald flekk.

Sjekk selv

Den enkleste måten å finne bevis selv er rett og slett å kjenne med hånden eller til med måle temperaturen. I noen få tilfeller er det bare en konstruksjonsfeil på huset eller naturlige sprekker i gulv og vegger som er årsaken til kulda, men som oftest er det et spøkelse.

Ser du at lamper blinker kan du ringe elektrikeren med en gang, sller sjekke først om det er et spøkelse. Sistnevnte er billigere enn elektrikeren, og spøkelser er som oftest helt harmløse skapninger som setter en ekstra piff på tilværelsen for de som bor i det besatte huset.

Fordi alle levende skapninger har et elektromagnetisk felt, også spøkelser, er det oftest enklere å få øye på dem om natten. På grunn av feltet kan de bryte lyset fra lommelykten og få stearinlys til å blafre. Det er de små detaljene som ofte avslører spøkelsene.

Røyk, Menneskelige, Alene, Rare, Narkotika, Meditasjon

Foto: Pixabay

Mjau

nesten alle dyr kan sense et spøkelse dersom det er i ferd med å manifestere seg. Spesielt katter har denne evnen. hvis du ser at katten din stirrer lenge på noe uforklarlig er akkurat det forklaring. Den har senset et spøkelse, eller kanskje til og med ser på et, men ikke klarer å forklare deg det med vanlig mjauing. 

Da kan du heller muntre opp dyret ved å la det plukke de rette lottotallene for deg med poten.

Helsetjenesten

Noen ganger når du er helt alene kan det plutselig komme snikende en slags følelse av angst. Mest sannsynligvis er dette en død persons sjel som forsøker å feste seg til deg. Hvis du holder hodet kaldt vil personen bevege seg videre. Du bør i slike tilfeller ikke ringe til et senter for paranormale hendelser, men i stedet vurdere å gjøre det som forventes av deg fra samfunnet, nemlig å oppsøke den lokale helsetjenesten.

Det er mer mellom himmel og jord enn det helsetjenesten vet om, men da har du i det minste oppført deg riktig etter våre dagers litt kalde og litt for vitenskapelige tilnærming til problemene.

Siste poster

ACER – ULOVLIG DUMT?

I vannkraftlandet Norge har strøm alltid vært en av grunnpilarene i velferdssamfunnet. En menneskerett på linje med utdanning, mat og tak over hodet. Mange spør seg nå om det er utro tjenere i statsforvaltningen som har skyld i elendigheten? Motparten begynner å røre på seg. Norge selger gass tilsvarende 1260 TWh strøm uten at norskeFortsett å lese «ACER – ULOVLIG DUMT?»

MOTPARTEN TROR IKKE:

Dagbladet skriver at RUSSLAND JUBLER. Det er bare tull. Motparten.no har gått gjennom nettutgavene til de største mediene i Russland. Motparten har sett på ulike medier som pro-Putin publikasjoner som Rossiyskaya Gazeta(Российская газета) regjerings-lojale aviser som Izvestia(Известия) – til sentrums-aviser som Nezavisimaya Gazeta.(Независимая газета) Ingen av dem jubler for Normann. Motparten så også på nasjonalist-aviserFortsett å lese «MOTPARTEN TROR IKKE:»

Ikke Nor(d)mann likevel?

I Norge får ikke Mathias Normann lenger spille på landslaget fordi han har takket ja til å spille for Dinamo Moskva. Som sultne ulver trekker mediene ensidig frem folk som henger ut Normann. Det er ikke rom for noen med motforestillinger. Alle som var for demokrati og anti-rasisme mente det var ekstra viktig og riktigFortsett å lese «Ikke Nor(d)mann likevel?»

Koronapass

MED KORONAPASS ERSTATTER REGJERINGA FRIHET MED TVANG OG LIKHET MED ULIKHET  Med innføring av koronapass blir det i realiteten innført vaksinetvang i Norge. Dette bryter med Nürnbergkodene, som nettopp var utviklet som et kraftig svar på og forsvar mot de forbrytelsene legemiddelindustrien og staten i nazi-Tyskland gjorde seg skyldige i. Av Pål Steigan  sjefredaktør i steigan.no. Det anbefalesFortsett å lese «Koronapass»

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: