Mobil med sjel:

Snart får mobilen sjel

– Den fargen kler deg ikke! Du stirrer sjokkert på nettsiden på mobiltelefonen. Snakket mobilen akkurat til deg?!? Plutselig dukker det opp et bilde av en ny rouge på skjermen, og igjen snakker stemmen til deg. – Denne passer bedre til hudfargen din. 

Foto: Pixabay

Ved hjelp av kunstig intelligens har butikken sett og vurdert deg gjennom kameraet på din egen mobiltelefon. Skreddersydd personlig shopping er bare en av mange ting kunstig intelligens vil sørge for at dukker opp på mobilen din i fremtiden.

Appene bli smarte

Spesielt i utviklingen av mobilapper har kunstig intelligens helt siden den spede begynnelse vært veldig viktig, og snart kan man snakke med konsulenter som tilsynelatende er menneskelige, men som i virkeligheten er maskiner.  

Den kunstige intelligensen kan brukes til å forbedre eksisterende tjenester eller lage nye. Statskanalen NRK går så langt som å si at kunstig intelligens på mobilen kan redde livet ditt i fremtiden.

Samler data

Teknologien fortsatt i den spede barndommen, og vi har ennå ikke sett hva kunstig intelligens er i stand til å gjøre for deg på mobiltelefonen. Det som imidlertid er helt sikkert er at kunstig intelligens vil ta mobilrevolusjonen til nye høyder. 

Appene kommer til å samle inn og lære av dine data, som de deretter kan bruke til å hjelpe deg. Hvem vet? Kanskje den til og med kan hjelpe deg å vinne penger på travbanen?

Kunstig intelligens vil bygge en bro mellom kunder og butikker som vil være helt nytt, og som kommer til å ta helt av i løpet av kanskje så lite som de ti neste årene.

Foto: Pixabay

Snakkende kjøkkenmaskiner

Kunstig intelligens kommer etterhvert også til å bli mer intgrert innebygd i biler og husholdningsapparater. Tenk deg om kjøleskapet foreslår en frossen pizza fordi den kan se på øynene dine at du er sliten etter mye overtid på jobben, eller at bilen forslår en omvei fordi den husker at du ikke er svigermors beste venn.

I dag brukes det over hundre milliarder dollar i året på utvikling av kunstig intelligens. Man kommer sikkert til å få noe igjen for pengene, men beløpet sier også veldig mye om hvilken tro bedriftene har på at kunstig intelligens vil generere nye inntekter, og at det vil være en fordel for bedrifter som ønsker å skaffe nye markedsandeler eller befeste sin posisjon.

Mer sjel

Både chatte-roboter, og kunstig intelligens for sikkerhet er her allerede i dag, men de kommende årene vil gi forbedret sikkerhet, mer personalisering og bedre brukeropplevelser for kundene. 

I dag ser mange på mobilen som en venn, men i fremtiden kan man snakke om en venn med sjel som bryr seg om akkurat deg, og som vet mer om deg enn noen annen i verden, og som kan snakke

Større personalisering

SNart kan sjåføren snakke med bilen sin og be den om å sette på en spesiell type musikk, en radiokanal, eller ringe opp jobben. Bilen kan til og med betale, enten det er på en drive in McDonalds eller når man kjører over en bro.

Det er ikke mye man kan gjøre lenger med størrelsen på mobiler. Folk vil ikke ha de tynnere eller lettere. Den kommende generasjon vil se at det er innmaten som nå står for tur, og der er kunstig intelligens kongen på haugen.

Siste poster

ACER – ULOVLIG DUMT?

I vannkraftlandet Norge har strøm alltid vært en av grunnpilarene i velferdssamfunnet. En menneskerett på linje med utdanning, mat og tak over hodet. Mange spør seg nå om det er utro tjenere i statsforvaltningen som har skyld i elendigheten? Motparten begynner å røre på seg. Norge selger gass tilsvarende 1260 TWh strøm uten at norskeFortsett å lese «ACER – ULOVLIG DUMT?»

MOTPARTEN TROR IKKE:

Dagbladet skriver at RUSSLAND JUBLER. Det er bare tull. Motparten.no har gått gjennom nettutgavene til de største mediene i Russland. Motparten har sett på ulike medier som pro-Putin publikasjoner som Rossiyskaya Gazeta(Российская газета) regjerings-lojale aviser som Izvestia(Известия) – til sentrums-aviser som Nezavisimaya Gazeta.(Независимая газета) Ingen av dem jubler for Normann. Motparten så også på nasjonalist-aviserFortsett å lese «MOTPARTEN TROR IKKE:»

Ikke Nor(d)mann likevel?

I Norge får ikke Mathias Normann lenger spille på landslaget fordi han har takket ja til å spille for Dinamo Moskva. Som sultne ulver trekker mediene ensidig frem folk som henger ut Normann. Det er ikke rom for noen med motforestillinger. Alle som var for demokrati og anti-rasisme mente det var ekstra viktig og riktigFortsett å lese «Ikke Nor(d)mann likevel?»

Koronapass

MED KORONAPASS ERSTATTER REGJERINGA FRIHET MED TVANG OG LIKHET MED ULIKHET  Med innføring av koronapass blir det i realiteten innført vaksinetvang i Norge. Dette bryter med Nürnbergkodene, som nettopp var utviklet som et kraftig svar på og forsvar mot de forbrytelsene legemiddelindustrien og staten i nazi-Tyskland gjorde seg skyldige i. Av Pål Steigan  sjefredaktør i steigan.no. Det anbefalesFortsett å lese «Koronapass»

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: