Hvorfor lese Motparten.no?

Lytt til motparten

Ved valg etter valg får folk høre at en stemme blank er en stemme til motparten. Likevel er det ikke til å komme utenom at det også er mulig å si noe med den blanke stemmen. Lav valgdeltagelse skyldes ofte en generell mistillit til politikerne eller til systemet. 

Uansett prosentandel ved valg er det alltid de blanke stemmene som utgjør det største partiet. Derfor er motparten en viktig faktor i det politiske landskapet. Mange partier forsøker iherdig å få såkalte hjemmesittere eller sofavelgere over på sin side.

Fredelige løsninger

Motparten handler ikke bare om politikk, men er et begrep man hører i dagligtale i alle land på jordkloden. I en hver konflikt må det lyttes til motparten for at man skal finne en fredelig eller vellykket løsning på problemene. 

Enten det dreier seg om en enkel konflikt mellom grupper eller enkeltmennesker på skolen, eller en større konflikt innad i et land, eller til og med mellom land. For å unngå krig og lidelse for sivilbefolkningen må man lytte til motparten. 

Mer positivisme

Motparten som begrep har aldri fått den anerkjennelsen det fortjener. Tvert imot har motparten ofte hatt et negativt fortegn, fordi mennesker i konflikt ofte er sinte på motparten. Det finnes alltid en motpart, enten man er  fotball hooligans som kjemper mot andre lags supportere i gatene, eller er tanks som ruller gjennom gatene et eller annet sted de mener de kan være til hjelp. 

Uansett hva det dreier seg om er det viktig å lytte til motparten. Det fører alltid til noe POSITIVT. Det er også tanken bak Motparten.no. Vi vil alltid forsøke å se hva motparten mener, og se det så positivt som mulig. 

Lei dårlige nyheter?

Motparten.no kan ikke garantere bare gode nyheter, men vil hele tiden ha fokus på å se det positive, der andre medier dyrker konflikten og det negative, fordi det passer inn i godt stoff kriteriene i dagens media. 

Er du lei av dårlig nytt og samtidig ønker å lære noe nytt har du kommet til rett sted. Motparten.no gir utradisjonelle nyheter med positiv vinkling om de fleste ting folk er opptatt av, som teknologi, mat, sport, arkitektur og alle mulige innovative grensesprengende prosjekter. Gjør hverdagen din litt lysere.

Lytt til motparten!

Siste poster

Koronapass

MED KORONAPASS ERSTATTER REGJERINGA FRIHET MED TVANG OG LIKHET MED ULIKHET  Med innføring av koronapass blir det i realiteten innført vaksinetvang i Norge. Dette bryter med Nürnbergkodene, som nettopp var utviklet som et kraftig svar på og forsvar mot de forbrytelsene legemiddelindustrien og staten i nazi-Tyskland gjorde seg skyldige i. Av Pål Steigan  sjefredaktør i steigan.no. Det anbefalesFortsett å lese «Koronapass»

Jesper Enerstvedt på engelsk

Revers Forlag har inngått avtale med Fair Forlag om å oversette tre av forfatteren Jesper Enerstvedts bøker til Engelsk. Foto: Revers Forlag Jesper Siegfried Enerstvedt (født 6. juni 1967 i Tromsø) er en norsk forfatter. Utdannet ved journalisthøyskolen i Oslo. Forfatterens egen hjemmeside finner du her. CIAs dristigste operasjon noensinne, – operasjon «Paper». Les merFortsett å lese «Jesper Enerstvedt på engelsk»

Jordbruk – Vann

Saltvannsdrivhus vekker oppsikt Når saltvannet fordamper bruker anlegget saltlaken som kjølevæske fordi den har lavere koke og frysepunkt enn vann. Nå høster programmet internasjonal anerkjennelse. Saltvann er en underbrukt ressurs, og hvis man kan å benytte den i landbruket har man komemt et stort stykke på vei for å kunne brødfø jordens befolkning selv medFortsett å lese «Jordbruk – Vann»

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: