Hvorfor lese Motparten.no?

Lytt til motparten

Ved valg etter valg får folk høre at en stemme blank er en stemme til motparten. Likevel er det ikke til å komme utenom at det også er mulig å si noe med den blanke stemmen. Lav valgdeltagelse skyldes ofte en generell mistillit til politikerne eller til systemet. 

Uansett prosentandel ved valg er det alltid de blanke stemmene som utgjør det største partiet. Derfor er motparten en viktig faktor i det politiske landskapet. Mange partier forsøker iherdig å få såkalte hjemmesittere eller sofavelgere over på sin side.

Fredelige løsninger

Motparten handler ikke bare om politikk, men er et begrep man hører i dagligtale i alle land på jordkloden. I en hver konflikt må det lyttes til motparten for at man skal finne en fredelig eller vellykket løsning på problemene. 

Enten det dreier seg om en enkel konflikt mellom grupper eller enkeltmennesker på skolen, eller en større konflikt innad i et land, eller til og med mellom land. For å unngå krig og lidelse for sivilbefolkningen må man lytte til motparten. 

Mer positivisme

Motparten som begrep har aldri fått den anerkjennelsen det fortjener. Tvert imot har motparten ofte hatt et negativt fortegn, fordi mennesker i konflikt ofte er sinte på motparten. Det finnes alltid en motpart, enten man er  fotball hooligans som kjemper mot andre lags supportere i gatene, eller er tanks som ruller gjennom gatene et eller annet sted de mener de kan være til hjelp. 

Uansett hva det dreier seg om er det viktig å lytte til motparten. Det fører alltid til noe POSITIVT. Det er også tanken bak Motparten.no. Vi vil alltid forsøke å se hva motparten mener, og se det så positivt som mulig. 

Lei dårlige nyheter?

Motparten.no kan ikke garantere bare gode nyheter, men vil hele tiden ha fokus på å se det positive, der andre medier dyrker konflikten og det negative, fordi det passer inn i godt stoff kriteriene i dagens media. 

Er du lei av dårlig nytt og samtidig ønker å lære noe nytt har du kommet til rett sted. Motparten.no gir utradisjonelle nyheter med positiv vinkling om de fleste ting folk er opptatt av, som teknologi, mat, sport, arkitektur og alle mulige innovative grensesprengende prosjekter. Gjør hverdagen din litt lysere.

Lytt til motparten!

Siste poster

ACER – ULOVLIG DUMT?

I vannkraftlandet Norge har strøm alltid vært en av grunnpilarene i velferdssamfunnet. En menneskerett på linje med utdanning, mat og tak over hodet. Mange spør seg nå om det er utro tjenere i statsforvaltningen som har skyld i elendigheten? Motparten begynner å røre på seg. Norge selger gass tilsvarende 1260 TWh strøm uten at norskeFortsett å lese «ACER – ULOVLIG DUMT?»

MOTPARTEN TROR IKKE:

Dagbladet skriver at RUSSLAND JUBLER. Det er bare tull. Motparten.no har gått gjennom nettutgavene til de største mediene i Russland. Motparten har sett på ulike medier som pro-Putin publikasjoner som Rossiyskaya Gazeta(Российская газета) regjerings-lojale aviser som Izvestia(Известия) – til sentrums-aviser som Nezavisimaya Gazeta.(Независимая газета) Ingen av dem jubler for Normann. Motparten så også på nasjonalist-aviserFortsett å lese «MOTPARTEN TROR IKKE:»

Ikke Nor(d)mann likevel?

I Norge får ikke Mathias Normann lenger spille på landslaget fordi han har takket ja til å spille for Dinamo Moskva. Som sultne ulver trekker mediene ensidig frem folk som henger ut Normann. Det er ikke rom for noen med motforestillinger. Alle som var for demokrati og anti-rasisme mente det var ekstra viktig og riktigFortsett å lese «Ikke Nor(d)mann likevel?»

Koronapass

MED KORONAPASS ERSTATTER REGJERINGA FRIHET MED TVANG OG LIKHET MED ULIKHET  Med innføring av koronapass blir det i realiteten innført vaksinetvang i Norge. Dette bryter med Nürnbergkodene, som nettopp var utviklet som et kraftig svar på og forsvar mot de forbrytelsene legemiddelindustrien og staten i nazi-Tyskland gjorde seg skyldige i. Av Pål Steigan  sjefredaktør i steigan.no. Det anbefalesFortsett å lese «Koronapass»

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: